33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 07 Haziran 2021, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1515 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğan Zincirkıran hayatını kaybetti

Lüleburgazlı Doğan Zincirkıran, sürücüsü olduğu TIR’ın kontrolünden çıkması sonucu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Doğan Zincirkıran hayatını kaybetti  

Tekirdağ’ın Malkara-Hayrabolu Karayolu’nun Karacagür Mahallesi mevkisinde 4 Haziran 2021 Cuma günü 39 TM 260 plakalı kömür yüklü TIR, sürücüsü Doğan Zincirkıran’ın virajı alamayarak bir evin kullanılmayan deposuna çarpmasıyla kaza yaptı.

Kazada 32 yaşındaki Lüleburgazlı sürücü Doğan Zincirkıran hayatını kaybetti. Zincirkıran’ın direksiyon başındayken kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kaza yaptığı iddia edildi.

Orhan Zincirkıran ve Hatice Zincirkıran’ın oğulları olan Doğan Zincirkıran’ın cenazesi 5 Haziran 2021 Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek