Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Haziran 2021, Cuma 18:54 tarihinde eklendi. 1203 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’un resmi hesapları açıldı

Lüleburgazspor, sosyal medya üzerindeki resmi hesaplarını açarak kullanıcıların bilgisine sundu. Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat’ın yaptığı açıklamada; Lüleburgazspor’la ilgili olan diğer tüm hesapların taraftarlara ait olduğu belirtildi.
Lüleburgazspor’un resmi hesapları açıldı  

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat şu açıklamayı yaptı; “Büyük Lüleburgazspor Taraftarı ; Lüleburgazspor yönetimi olarak geldiğimiz günden bu yana yapabileceğimiz birçok faaileyeti planladık inceledik. Yavaş yavaş birçok faaliyeti aktif ederken günümüzde önemli yeri olan sosyal medyaya Lüleburgazspor'umuzu resmi olarak taşıdık ve artık resmi sayfalarımız siz değerli Lüleburgazspor'lularin ve spor kamuoyunun hizmetindedir. Tüm gerçek haberler gelişmeler için Lüleburgazspor resmi hesaplarını takibe alarak ulaşabilirsiniz. Resmî hesaplar dışındaki sayfalar taraftara ait olduğunu da kamuoyuna bildiririz.”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek