Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Haziran 2021, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Merkezi’nde havuz kurulumu devam ediyor

Gençlik ve Spor Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi’ne yüzme havuzu yapılıyor. Gençlik Merkezi’nin yanında olacak olan havuzun kurulum çalışmaları devam ediyor.
Gençlik Merkezi’nde havuz kurulumu devam ediyor  

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin her alanda gelişimini desteklemek için başlattığı proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce Lüleburgaz Gençlik Merkezi yanına havuz kuruluyor. Kurulum çalışmaları devam eden havuz tamamlandığında uzman eğitmenler eşliğinde gençlere yüzme eğitimi verilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesi kapsamında İl Müdürlüğümüz tarafından İlçemizde Gençlik Merkezi’mizin yanına kurulumu başlayan havuzumuzla gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz yüzme eğitimleri verilecek olan havuzumuzda kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek