Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Mayıs 2021, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Bakım Merkezi’nde 19 Mayıs coşkusu

Lüleburgaz’da bulunan Özel Kırklareli Bakım Merkezi’nde ikamet eden yaşlı ve özel bireyler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku içinde kutladı.
Kırklareli Bakım Merkezi’nde 19 Mayıs coşkusu  

Özel Kırklareli Bakım Merkezi Yetkilisi Muaz Kocatepe yaptığı açıklamada “Atatürk,  “Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum.” derken gençliğe olan güvenini anlatmış ve Özel Kırklareli Bakım Merkezi olarak bu emaneti yüksek onurla taşıyarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla karşıladık” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek