Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 19 Mayıs 2021, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1889 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Canpolat “Lige katılmıyoruz”

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat, katıldığı bir radyo yayınında bu sezon lige katılım sağlamayı düşünmediklerini söyledi.
Canpolat “Lige katılmıyoruz”  

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat, Türkiye Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lig için bu sezon lige katılıp katılmama kararını kulüplere bırakması ve önümüzdeki sezon kulüplerin katılım hakkının saklı kalacağını açıklaması üzerine bir açıklama yaptı. Katıldığı radyo programında açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat; bu sezon lige katılmayı düşünmediklerini ancak son kararı yönetim kurulu toplantısının ardından vereceklerini belirtti.

Haziran sıcağında futbol oynanmasının sağlıklı olmadığını söyleyen Canpolat “Şu durumda lige katılmıyoruz.Katılmayan takımların hakkı saklı kalacağı için bizim için sıkıntı yok.Yönetim kurulu toplantısı yapıp kararı keşinleştireceğiz. Bugun hava 27 derece,haziranda 35 derece. Haziran sıcağında biz bu çocuklara nasıl top oynatalım. 30 takımdan 1 takım çıkacak. Stadlarda ışıklandırma var da bizim mi haberimiz yok? Haftada 3 gün maç olacak ama konaklama olmayacak deniyor. Sistem çok yanlış, stasü belli değil,nasıl yapılacak belli değil.Seneye daha hazır ve dinamik bir takımla lige katılım sağlayacağız'' dedi

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek