Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 17 Mayıs 2021, Pazartesi 17:17 tarihinde eklendi. 1616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Gençler'den İsrail'e kınama

Terör devleti İsrail’in Allah’ın “Etrafını bereketlendirdiğim” dediği ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya başlattığı saldırılar, bayram günlerinde Gazze’ye yapılan hava ve kara saldırılarıyla devam etti. Tüm dünyanın gözü önünde çocuk, kadın, yaşlı demeden Müslümanlar katledilmektedir. Terör devlet İsrail’in gerçekleştirdiği bu sistematik zulüm ilk değildir, son da olmayacaktır.
AK Gençler'den İsrail'e kınama  

Mescid-i Aksa 1918 yılından beri işgal altındadır. Gazze ise 15 senedir ablukaya maruz bırakılmıştır. Terör devleti İsrail “etnik temizlik” ve “yerleşim politikası” ile Filistin topraklarını barbarca işgal etmiş, sivil yerleşim yeri, ibadet alanları fark etmeksizin ağır silahlar ile saldırmıştır. Bugün Filistin topraklarında yaşananlar, yalanı kendisine şiar edinmiş Batı medyasının avaz ettiği gibi ‘milliyetçi bir kavgadan’ ibaret değildir. Abluka altında bombalanan Gazze kanayan yaramız, Mescid-i Aksa ise Ümmeti Muhammed’in davası, şerefi ve namusudur.

Ayağa kalkacağız!

Terör devleti İsrail’in zulmüne sessiz kalmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’ta ve Birlikmiş Milletler’de yüzlerine vurduğu hakikate sahip çıkarak dünyadaki haksızlıkları işaret edecek ve “Dünya Beşten Büyüktür” diye haykıracağız.

Korkmayacağız!

Gazze’ye uygulanan insanlık dışı ablukaya ve katillere karşı Mescid-i Aksa’da iman ile kıyam ederek, 1,5 milyar Müslüman’ın sesi olan kardeşlerimizin “Recep Tayyip Erdoğan” haykırışını unutmayacağız. İsrail’in soykırımına sessiz kalan açık şekilde İsrail’i kınayamayan yüzsüzlerden olmayacağız. Mazlumların umudu olan liderimizden aldığımız güçle, Mescid-i Aksa minarelerinden yükselen “Ey Selahaddin, neredesin” çağrısına, “buradayım” diyeceğiz.

Unutmayacağız!

Biz, gövdesini hayâsızca akınlara siper ederek, tarih yazmış bir milletin evlatlarıyız.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek