HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Mayıs 2021, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALPULLU’DA ÇÖP REZALETİ

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde başkanAlpullu Beldesi’nde Covit 19 döneminde toplanmayan çöpler vatandaşların tepkisine neden oldu.
ALPULLU’DA ÇÖP REZALETİ  

Toplanmayan çöplerin halkın  sağlığını tehdit ettiğini belirten Alpullu Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Orhan Saltık, Egemen Ece, Orhan Aykurt, Saliha Kabal ve Aytaç Şanlı, Alpullu Belediye Başkanı’nın oksijen deposu ağaçları yok ettikten sonra Alpullu’yu da çöp içinde bıraktığını söyledi.

Alpullu Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclisi Grup Başkanı Orhan Saltık yaptığı açıklamada; “Alpullu’da oksijen deposu ağaçları yok etmeyi başaran Belediye Başkanı, Alpullu’nun göbeğinde Aralık ayından bu yana çöpleri kaldırmayı başaramadı. Bugüne kadar yeşil görünümlü Alpulluhiç bir belediye başkanı döneminde böyle bir olayla karşılaşmadı. Kırklareli geri dönüşüme gitmesi gereken çöplerimiz sadece burada değil Düğüncülü-Pancarköy gibi çevre köylerimize de atılmıştır. Bu köylerde de çevre kirliliğine yol açılmıştır. Özellikle bu pandemi döneminde halkımıza daha sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturmamız gerekirken bu durum içimizi acıtmaktadır.” Diyerek Alpullu Belediye Başkanı’na tepki gösterdi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek