Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 16 Mayıs 2021, Pazar 18:24 tarihinde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜGVA çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Lüleburgaz Temsilciliği ilçemizde gerçekleştirdiği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
TÜGVA çalışmalarını sürdürüyor  

Lüleburgaz’da kısa bir süre önce kurulan ancak çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Türkiye Gençlik Vakfı, 4 Mayıs Salı günü Lüleburgazlı vatandaşlara yaptığı çağrıyla Covid-19 nedeniyle azalan kan stoklarını artırmak ve kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekmek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlemişti.

Ömer Aydın başkanlığında Lüleburgaz’da çalışmalarını sürdüren vakıf, 9 Mayıs Pazar günü ise iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara  “İftara 5 kala” etkinliği ile su ve hurma ikram etti. TÜGVA Lüleburgaz Başkanı Ömer Aydın ve vakıf yöneticileri 10 Mayıs Pazartesi günü de ) AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ı ziyaret ederek, vakıf çalışmaları hakkında kendisine bilgi verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek