Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 11 Mayıs 2021, Salı 18:47 tarihinde eklendi. 953 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayramda yağış bekleniyor

Ramazan Bayramının ikinci günü Lüleburgaz’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Bayramda yağış bekleniyor  

Güneşli ve sıcak havanın hakim olduğu Lüleburgaz’da yarın ve ertesi gün hava az bulutlu ve sıcak olacak. Termometrelerin bayramın birinci günü 26 dereceyi göstereceği Lüleburgaz’da bayramın ikinci günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nün tahmini verilerine göre; yarın hava az bulutlu en yüksek sıcaklık 23, en düşük sıcaklık 3 derece olacak. Ertesi gün olan bayramın birinci günü ise sıcaklık 26 dereceye yükselecek ve hava güneşli olacak.

Bayramın ikinci günü gökgürültülü sağanak yağışlı ve 26 derecelik bir hava Lüleburgazlıları bekliyor. Bayramın son günü ise hava yeniden güneşli ve sıcak olacak. Termometreler 28 dereceyi gösterecek. Pazar günü yeniden sağanak yağış bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek