İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 10 Mayıs 2021, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 726 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çiçekçilerde anneler günü mesaisi

Lüleburgazlı çiçekçilerde, anneler günü olması nedeniyle yoğun mesai yaşandı.
Çiçekçilerde anneler günü mesaisi  

Anneler günü olması nedeniyle annelerini mutlu etmek isteyen Lüleburgazlı vatandaşlar hediye ve çiçek alma telaşına girdi. Vatandaşların en çok rağbet gösterdiği hediye bu yıl da çiçek oldu. Annelerine çiçek hediye etmek ve onlara unutulmadıklarını gösteren vatandaşlar, 9 Mayıs Pazar günü çiçekçilere koştu.

Lüleburgaz Kurtuluş Mahallesi’nde hizmet veren Doğa Çiçek Tasarım Atölyesi’nde de anneler günü öncesinde yoğun bir hazırlık vardı. Mis kokulu çiçekler, özel tasarım olan hediyelikler anneler günü nedeniyle hazırlandı, çiçeklere aranjman yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülten Bozu; “Anneler gününde en çok papatya, menekşe, orkide gibi çiçekler tercih edildi. Anneler günü için bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Kendilerine hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek