Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 08 Mayıs 2021, Cumartesi 14:42 tarihinde eklendi. 709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz Belediyesi’nden tam kapanmada tam çalışma

Lüleburgaz’da bağlı Evrensekiz Belediyesi tam kapanmanın başladığı 29 Nisan 2021 tarihinden itibaren belde içerisinde tam çalışmaya geçti. Evrensekiz’de geçtiğimiz Cuma günü de belde geneli Koronavirüs Kovit 19’a karşı ilaçlandı.
Evrensekiz Belediyesi’nden tam kapanmada tam çalışma  

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant gazetemize yaptığı açıklamada; “29.04.2021 saat 19:00 dan, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05:00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmakta olup, Belediyemizce çevre, temizlik, ilaçlama vb. hizmetlerimiz devam etmektedir. Değerli Vatandaşlarımız! Bugüne kadar yapılan fedakarlıkların karşılıksız kalmaması için Ramazan Bayramı sonuna kadar uygulanacak olan tam kapanma kurallarına hep birlikte uymalıyız. Lütfen belirlenmiş olan zorunlu durumlar haricinde dışarıya çıkmayalım.  Önce sabır sonra bayram! Hayırlı ramazanlar.”DEDİ.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek