Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 08 Mayıs 2021, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün yağış bekleniyor

Nisan ayının son günlerinden itibaren güneşli ve sıcak havanın etkisinde olan Lüleburgaz’da bugün gök gürültülü sağanak yağış gerçekleşmesi bekleniyor. Gerçekleşecek sağanak yağışın ardından hava sıcaklığında düşüş yaşanacak.
Bugün yağış bekleniyor  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporuna göre ilçemizde bugün sağanak yağış beklenirken hava sıcaklığı da 25 dereceye düşecek. Rüzgarın ise doğu yönünden saatte 18 km/saat ile esmesi bekleniyor.

Pazar günü hava az bulutlu en yüksek 20, en düşük 9 derece olacak. Pazartesi ve Salı günü hava açık en yüksek sıcaklık 19, en düşük sıcaklık 6 derece olacak. Çarşamba günü ise gündüz sıcaklığı yeniden 20 derecelerin üzerine çıkarak 23 derece olacak. Gece ise serin olacak. En düşük sıcaklığın 4 derece olması bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek