Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 06 Mayıs 2021, Perşembe 17:26 tarihinde eklendi. 1082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyon kadroda tanıdık isimler

Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu’nda şampiyon olan Beşiktaş Vodeafone Kadın Futbol Takımı’nda tanıdık isimler dikkat çekti. Takımın Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç ve oyuncularından Esra Erol ile Eylül Tekten daha önce Lüleburgaz Kadın Futbol Takımı’nda oynamışlardı.
Şampiyon kadroda tanıdık isimler  

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde 2020-2021 futbol sezonunun şampiyonu final müsabakasında Fatih Vatanspor’u 2-0 yenen Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oldu. Beşiktaş şampiyonluğa ulaşırken takımda yer alan 3 tanıdık isim dikkat çekti. Takımın Teknik Direktörlüğünü yapan Bahar Özgüvenç, savunma oyuncusu Esra Erol ve orta saha oyuncusu Eylül Tekten Lüleburgazspor Kadın Futbol Takımı’nda oynamıştı.

Lüleburgaz Kadın Futbol Takımı’nda kanat oynayan Bahar Özgüvenç, şampiyon Beşiktaş’ın başındaki isim olarak dikkat çekerken, Esra Erol takımın kaptanı ve en önemli silahlarından biri oldu. Final karşılaşmasının ilk golü de Esra Erol’dan geldi.

Esra Erol 2009-2011 yıllarında, Eylül Tekten ise 2011-2012 yıllarında Lüleburgaz’da oynamış daha sonra Konak Belediyespor’a transfer olmuştu.

Beşiktaş’ın finalde karşılaştığı rakibi Fatih Vatanspor’un kalecisi Ezgi Çağlar da 2009-2010 yıllarında Lüleburgazspor Kadın Futbol Takımı’nın kalesini korumuştu.

Lüleburgazspor Kadın Futbol Takımı’nın o yıllarda Yöneticiliğini yapan Ahmet Yıldıray Sayar; Bahar, Eylül, Esra ve Ezgi bize nostalji yaşattılar. Çok iyi performanslar ortaya koydular. Kendilerini tebrik ederim. Esra’nın final maçında gol atması da bizi ayrıca gururlandırdı” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek