Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 03 Mayıs 2021, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 24932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kocasinan’ın öğrencileri Mardin’de kütüphane oluşturdu

Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri “Benimle Paylaşır Mısın?” projesi kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. Projeye katılan tüm okullar ile birlikte dijital kitap yazan minikler, okudukları kitaplarını biriktirerek dijital ortamda ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Mardin’de belirlenen bir ilkokulu ile paylaştılar. Öğrenciler okulda bir kütüphane oluşturdular.
Kocasinan’ın öğrencileri Mardin’de kütüphane oluşturdu  

Daha önce “Benimle Paylaşır Mısın?”  isimli e-Twinning projesi kapsamında birçok eğitici akticite gerçekleştiren Kocasinan İlkokulu’nun minikleri, etkinliklerine devam ediyor.  Türkiye’den 8, Azerbaycan’dan 1, Romanya’dan 1 öğretmenin ve öğrencilerinin katılımıyla hayata geçirilen proje kapsamında minikler, bu kez proje paydaşı tüm okulların katılımıyla dijital kitap yazdı.

Daha önce avatar, afiş, logo, oyun etkinlikleri ile web. 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenen ve webinarlarla sanat ve eğitimi buluşturan Emine Özdilek’in öğrencileri, yazdıkları dijital hikaye kitabıyla pikniğe giden çocukların başından geçenleri anlatarak paylaşmanın güzelliğini vurguladı.

Öğrenciler bu proje ile paylaşmanın önemini kavradı ve yaşamlarında paylaşmaya yer vermeyi öğrenci.

Miniklerden duyarlılık örneği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için yazdıkları şiiri çektikleri videoyla seslendiren minikler,  okudukları kitapları biriktirdi. Emine Özdilek’in öğrencileri bu kitapları Mardin’de belirlenen bir ilkokula dijital ortamda ve sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde kargo yöntemiyle ulaştırarak paylaşmanın güzelliğini yaşadı.

Kitap gönderdikleri okulda “Benimle Paylaşır Mısın?" kütüphanesi oluşturan öğrenciler kitap okumanın önemine de dikkat çekmiş oldular.

Tamamlanmak üzere olan proje ile ilgili değerlendirmede bulunan Sınıf Öğretmeni Emine Özdilek " Başta   Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il koordinatörü  Aysun Sevim, eTwinning"Benimle Paylaşır Mısın?? "projesinin kurucuları Banu Final ve Sevda Çıngıl ile Ömer Uslu, Cansu Kurumlu, Halime İltar, Hatice Ayas, Emine Keşoğlu,, Azerbaycanlı Gülçehre, Romanyalı Steluta öğretmen, sevgili öğrencilerine ve destekleyenlere teşekkürler ve tebrikler. Gelecek projelerde buluşmak üzere" dediler.

Özdilek; "Sokak Hayvanlarıyla Yiyeceğimi Paylalışıyorum." etkinliğinde Webinarlnda konuk olan İlknur Devrim Kantarcı ile Pınar Çıdar'a, okul müdürleri Ziynet Özatar'a  ve tüm 4/C sınıfı velilerine verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

Buğra KAYA

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek