Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 03 Mayıs 2021, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1039 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor ilk antremanına çıktı

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Bölge 6.Grup’ta mücadele edecek olan Lüleburgazspor, ilk antrenmanına çıktı.
Lüleburgazspor ilk antremanına çıktı  

Sezon öncesi hazırlık kampını Antalya’da gerçekleştiren, bu hazırlık kampı sürecinde 3 hazırlık maçı oynayan ve kadrosunu şekillendiren temsilcimiz Lüleburgazspor, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 10.00’da ilk antremanını gerçekleştirdi.

 

Yılmaz Canpolat’ın başkan seçildiği yeşil-beyazlı ekip, antremanda düz koşu, dar alanda paslaşmalar ve duran top ve taktik çalışmaları yaptı. Çift antreman yaparak çalışan Lüleburgazspor’un Ramazan ayına kadar bu şekilde çalışması bekleniyor.

 

Gerenli’den ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’de LYFA’da ilk antremanını yapan ekibi ziyaret etti.

Bir süre yönetim ve teknik kadroyla Lüleburgazspor hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Gerenli, takımının antrenmanını yakından takip etti. Gerçekleştirilen antrenman sonrasında sahaya giren Başkan Gerenli futbolcularla tanıştı. Futbolculara tek tek başarılar dileyen Başkan Gerenli, Lüleburgazspor’un arkasında olmaya devam edeceği mesajını verdi.

 

“İnancım tam”

 

Futbolculara kısa bir konuşma yapan Başkan Gerenli, Lüleburgazspor’un yeni yönetim, yeni teknik kadro ve takıma katılan yeni futbolcularla birlikte kente yeni bir hava kazandırdığını söyledi. Başkan Gerenli, “Bu kent futbolu çok sever. Futbolcusunu da bağrına basar. Futbolcu kardeşlerimizin öncelikle kendilerinden küçüklere iyi birer rol model olmasını diliyorum. Lüleburgazspor’un bu zorlu lig maratonunda top koşturacak futbolcularımızın geçireceği başarılı bir sezonla Lüleburgaz’ın motivasyon ve enerjisini artıracağına inancım tamdır” diye konuştu.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek