İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 01 Mayıs 2021, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 604 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli metruk binalar yıkılıyor

Kırklareli Kent Merkezi’nde mevcut fiziki durumları ve yaşı itibariyle olumsuz koşulların meydana gelmesine sebep olan metruk binalar ardı ardına yıkılmaya devam ediyor.
Kırklareli metruk binalar yıkılıyor  

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve Kırklareli Valiliği ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nün de koordinasyonunda tespit edilen çalışmalar kapsamında son olarak Demirtaş Mahallesi’nde bulunan bir metruk bina, Kırklareli Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

 

Yıkım öncesi gerekli güvenlik önlemleri alınırken, Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin ve Kırklareli İl Emniyet Müdürü Sayın Seçkin Çengeloğlu, bu yapıların getirdiği güvenlik ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla yıkım çalışmasında bir araya gelerek, incelemelerde bulundular.

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Halkı’nın genel sağlığı ve asayişin korunması açısından gerekli onayların alınmasının ardından söz konusu metruk binaların yıkımlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e ve Kırklareli İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na bu alanda vermiş oldukları titiz destekleri ve hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkürlerini sundu.

 

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek