Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Nisan 2021, Çarşamba 18:35 tarihinde eklendi. 1253 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor'un forma sponsoru belli oldu

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 6.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Lüleburgazspor’un forma sponsoru belli oldu. Lüleburgazspor ile Sigma Modüler Yapı AŞ. Arasında anlaşma yapıldı.
Lüleburgazspor'un forma sponsoru belli oldu  

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat ile Sigma Modüler Yapı AŞ  Yönetim Kurulu Başkanı Şenol İbiş, Lüleburgazspor’un formasının göğüs sponsorluğu için bir araya geldi. Başkan Canpolat yaptığı açıklamada “Türkiyenin önde gelen firmalarından olan Sigma Modüler Yapı AŞ ye destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Sigma Modüler Yapı AŞ  Yönetim Kurulu Başkanı Şenol İbiş ise “Lüleburgazspor 'a vereceğimiz destekle onların gücüne güç katacağız.  Lüleburgazspor'a başarılı bir sezon diliyorum." diye konuştu.

Ürün satış mağazası açılacak

Lüleburagazspor Kulübü Başkan Yılmaz Canpolat  da bir yıllık sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için hayırlı olmasını diledi. 

Başkan Canpolat “Lüleburgazspor markası şerefli bir markadır . Tüm hakları kulübümüze aittir. Kulübümüzün resmi izni olmadan kimse kullanamayacak, atkı, forma veya iş yerlerinde kullananlar için yasal işlem başlatılacaktır.” diyerek Lüleburgazspor adının ve ürünlerinin izinsiz kullananları uyardı.

Lüleburgazspor Başkanı Canpolat, ilk iş olarak taraftarın sesine kulak vererek en kısa zamanda kentte  Lüleburgazspor ürünlerinin satılacağı mağaza alınacağının müjdesini verdi. Canpolat “Taraftarımızın Lüleburgazspor ürünlerini satın alabileceği store mağazaları açacağız ve hazırlıklar başladık” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek