Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 24 Nisan 2021, Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi. 849 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin’den 23 Nisan doğumlu öğrencilere pasta sürprizi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 23 Nisan doğumlu öğrencilere doğum günü pastası gönderdi
Vali Bilgin’den 23 Nisan doğumlu öğrencilere pasta sürprizi  

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, bir grup öğretmen ile Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanları, 23 Nisan'da doğmuş olan 15 öğrenciye pastalarını götürdü.

Sürprizle karşılaşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Kalkan,  Vali Osman Bilgin'in talimatı ile 23 Nisan doğumlu çocuklara ziyarette bulunarak pasta armağan ettiklerini söyledi.

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın evlerde kutlandığını anımsatan Kalkan, bu sürecin hep birlikle aşılacağına inandığını belirtti.

Kalkan, Valilik tarafından yaklaşık 5 bin Türk bayrağı ile rüzgar güllerinin de öğrencilere dağıtıldığını sözlerine ekledi.

Sürpriz karşısında sevinçlerini gizleyemeyen öğrenciler, Vali Bilgin'e teşekkürlerini iletti.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek