Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Nisan 2021, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 769 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, Ankara’dan üzgün döndü

Kırklarelispor, sezonun 34.hafta mücadelesinde karşılaştığı Etimesgut Belediyespor’a deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup oldu. Kırklarelispor, 2 maçlık galibiyet serisini sona erdirirken 8 maç sonra mağlup oldu.
Kırklarelispor, Ankara’dan üzgün döndü  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, sezonun 34.haftasında 15 Nisan 2021 Perşembe günü Etimesgut Belediyespor’la karşılaştı.

 Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda 15.00’da oynanan karşılaşmayı Hakem Furkan Aksuoğlu yönetti. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını Kerem Yükünç, Yakup Bulut ve Şahin Berker yaptı.

Son haftaların formda ekibi Kırklarelispor karşılaşmaya Alp Tutar, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Murat Yılmaz, Arda Hilmi Şengül, Yunus Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Davut Babur, Bahadır Taşdelen, Berkan Burak Turan 11’yle çıktı.

36.dakikada Yunus Emre Yalçın’ın golüyle 1-0 öne geçen Kırklarelispor, 58’de Şahin Fıstıkçı ve 90+1’de Eyüpcan Delibalta’nın gollerine engel olamadı ve karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek