Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 12 Nisan 2021, Pazartesi 17:48 tarihinde eklendi. 1114 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor'un Antalya kampı sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 6.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Lüleburgazspor’un, sezon öncesi hazırlık yaptığı Antalya kampı sona erdi.
Lüleburgazspor'un Antalya kampı sona erdi  

Lüleburgazspor yönetimi ve teknik heyet; 10 günlük hazırlık kampı süresince birçok oyuncuyu gözlemledi. Lüleburgazspor yönetimi, teknik heyetin tavsiyeleri doğrultusunda oyuncularla sözleşme yaparak Lüleburgazspor’un kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Antalya kampının takım bütünlüğünü korumak adına faydalı geçtiğini belirten Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat; “Yeni futbol sezonu için 10 günlük  Antalya kampımız sona erdi. Kamp süreci; takımın birlik beraberlik, yardımlaşma, ekip birlikteliğini artırmak, fiziksel ve taktiksel eksikliğini gidermek adına son derece verimli geçti diyebilirim. Kamp boyunca 19 idman ve 3 hazırlık müsabakası yaptık.” dedi.

Başkan Canpolat; Antalya kampının ardından takımın iki gün izin yapacağını ve sonrasında yeni sezon çalışmalarını Lüleburgaz’da kulübün kendi tesislerinde sürdüreceklerini belirtti.

Canpolat; “ Karşımıza çıkacak tüm zorlukları hep birlikte, birbirimize sahip çıkarak; yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımız, Lüleburgaz’ı seven herkesle üstesinden gelebileceğimizi umuyorum. Rehavete kapılmadan bütün rakiplerden daha çok çalışarak profesyonel 3.Lige mutlaka çıkacağız " diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek