Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 07 Nisan 2021, Çarşamba 17:17 tarihinde eklendi. 12495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Bizler Vatan Nöbetimizin Başındayız”

Milli İrade Plâtformu ve Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Plâtformu tarafından, geçtiğimiz günlerde emekli amirallerin yaptığı açıklamaya istinaden 7 Nisan 2021 Çarşamba günü Lüleburgaz Adalet Sarayı önünde basın açıklaması düzenlendi.
“Bizler Vatan Nöbetimizin Başındayız”  

Platform üyeleri, emekli amiraller hakkında Lüleburgaz Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu. Platforum adına Ensar Vakfı Lüleburgaz Başkanı Eyyüp Sabri Erdem tarafından yapılan açıklamada “ BİZLER VATAN NÖBETİMİZİN BAŞINDAYIZ: HODRİ MEYDAN

Bu aziz millet, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yekvücut olup ayağa kalkmış, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dâhilî ve haricî düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır.

15 Temmuz'da verilen dersi idrak etmekten uzak müptezeller, bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cür’etine ve hadsizliğine kalkışmışlar!

Millet iradesine karşı hâlâ bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkan bedhahlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz: Hodri Meydan!

Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz.

Dâhilî ve haricî bütün bedhahlar, hainler ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, biz gerektiğinde “BİN gider BİR döneriz ama ZAFERLE döneriz.”

Bu vatan toprağımızın üzerinde kimse hesap yapmasın. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu Ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz!” ifadelerine yer verildi.

Lüleburgaz Adliyesi önündeki basın açıklamasına Lüleburgaz Ensar Vakfı ve Lüleburgaz STK Platformları Başkanı Eyüp Sabri Erdem,  Lüleburgaz eski Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Sedat Demir, AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, Lüleburgaz Şaban Öğünç Ortaokulu Müdürü Sönmez Doğan,   AK Parti Lüleburgaz Başkan Vekili Nurullah Polat, Lüleburgaz MÜSİAD Temsilcisi Enes Ufuk, Lüleburgaz Genç MÜSİAD Başkanı  Sezer Yaşar, Hayrat Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Murad Uşar, Rumeli Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Görçin,  Sokullu Camii Emekli Baş İmamı Ahmet Bostancı ve Endüstri  Meslek Lisesi Müdürü katıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek