Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 06 Nisan 2021, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 1087 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’dan HÖH’e 775 oy çıktı

Bulgaristan’da 4 Nisan 2021 tarihinde yapılan erken parlamento milletvekili genel seçimlerinde Türkiye’de de 35 sandık açılmıştı.
Lüleburgaz’dan HÖH’e 775 oy çıktı  

Bu 35 sandıktan 1 tane de Lüleburgaz 8 Kasım Ortaokulu’nda açıldı. 1175 kişinin oy kullanmak için dilekçe verdiği Lüleburgaz’da geçerli oy kullanıldı.

29 partinin girdiği seçimlerde Lüleburgaz’dan en çok oy  seçimlere 9 numara ile katılan Türk Partisi Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH)’ne çıktı.

Hak ve Özgürlükler Hareketine Lüleburgaz’dan 775 oy çıktı.

BAL GÖÇ Lüleburgaz tarafından organize edilen seçimlerde Bulgaristan Edirne Konsolosluğu’ndan da temsilci ve sandık görevlisi verilirken 4 sandık görevlisi de BAL GÖÇ verdi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin maske, dezenfektan ve üstü kapalı korumalık desteği süresinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.

BAL GÖÇ Lüleburgaz Temsilcisi Veli Öner, sabahtan akşama kadar seçimleri takip ederken Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile Özel Kalem Müdürü Ahmet Cem Sain ve CHP Kırklareli İl Başkanı AlaaddinGüncer ile birlikte seçimin yapıldığı okulu ziyaret etti.

Bulgaristan genelinde ise tek başına iktidar olan parti çıkmadı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek