Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Nisan 2021, Perşembe 17:07 tarihinde eklendi. 1099 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, evinde golsüz berabere kaldı

Kırklarelispor, sezonun 30.haftasında karşılaştığı Serik Belediyespor’la evinde golsüz berabere kaldı. Kırkalrelispor’un 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
Kırklarelispor, evinde golsüz berabere kaldı  

Mücadele ettiği Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta üst üste 5 maç kazanarak üst sıralara yerleşen ve zirve takibi yapan ilimiz temsilcisi Kırkalrelispor, sezonun 30.hafta mücadelesinde 1 Nisan 2021 Perşembe günü Serik Belediyespor’la karşılaştı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’da başlayan mücadeleyi Diyarbakır Bölgesi Hakemlerinden Lütfullah Aslan yönetti. Aslan’ın yardımcılıklarını Emre Doğu, Mehmet Şengül ve Yalçın Taşkınfurat yaptı.

Kırklarelispor sahaya; Alp Tutar, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Serkan Sözmen, Emre Keleşoğlu, Fatih Cerlek, Berkan Burak Turan, Bahadır Taşdelen, Mert Sinan Pekesen, Kubilay Akyüz  11’yle çıktı.

Serik Belediyespor’da Burak Albayrak 10. dakikada, Murat Erdemir 17.dakikada sarı kart gördü. Kırklarelispor’da ise Mert Sinan Pekesen 43. Dakikada, Berkan Turan ise 45.dakikada sarı kart gördüler. İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Kırklarelispor, ikinci yarıda Berkan Turan-Yunus Emre Yalçın değişikliği ile başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı. 43.dakikada sarı kart gören Mert Sinan Pekesen, 79.dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç edildi.

Serkan Sözmen ise 90+3.dakikada sarı kart gördü. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek