Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 31 Mart 2021, Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi. 995 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Biz BizeYeteriz derneğinden gazetemize ziyaret

Lüleburgaz’da bir süre önce kurulan Biz Bize Yeteriz Genç Romanlar Birlik Beraberlik ve Yardımlaşma Derneği önceki gün Gazetemizi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Biz BizeYeteriz derneğinden gazetemize ziyaret  

Dernek Başkanı Emin Sanpur, Dernek Yöneticileri Ermiş Yetişkin ve Kadir Halaç’tan oluşan ekip yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Dernek olarak Covit 19 pandemi sürecinde mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşların yemek, ilaç, hastane gidiş geliş yol parası gibi bir çok ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten dernek yöneticileri; “Dernek olarak Covit 19 pandemi sürecinde mahallemizde ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek. Bu konuda derneğimize yardımcı olanlara da çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek