Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Mart 2021, Cumartesi 19:07 tarihinde eklendi. 1030 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Osman Bilgin’den Beraat Kandili mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Beraat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Osman Bilgin’den Beraat Kandili mesajı  

 Vali Bilgin Bilgin, yayınladığı mesajında şunları söyledi; “Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ ne milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Berat Kandili, Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, dualarına karşılık verdiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri kat be kat mükâfatlandırdığı mübarek gecelerden birisidir.

Müslümanların sınırsız merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak; ilahi affa mazhar olma, günahlarından arınma, lütuf ve ihsanlara erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri bu müstesna zaman dilimlerini iyi şekilde değerlendirmeleri, insana yaraşır güzel amel ve davranışların kazanılmasında önemlidir.

Ramazan ayının habercisi bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine gayret göstermeli, büyüklerimizin ve dostlarımızın hayır duaları alınmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Berat Kandilini kutlar, Müslüman Alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek