Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Mart 2021, Cumartesi 09:42 tarihinde eklendi. 1323 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bulgaristan Konsolosundan BAL-GÖÇ’e ziyaret

Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Konsolosu Atanas Dimov ve Yardımcısı Mümün Emin, 25 Mart 2021 Perşembe günü BAL-GÖÇ Trakya Derneğini ziyaret etti.
Bulgaristan Konsolosundan BAL-GÖÇ’e ziyaret  

Ziyarette BAL-GÖÇ Trakya Derneği’nin Lüleburgaz’da organize ettiği Bulgaristan Genel seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Bulgaristan seçimleri için Lüleburgaz’da oy kullanılacak olan Yıldız Mahallesi’ndeki Sekiz Kasım Ortaokulu’na gidilerek okulda yapılan hazırlıklar yerinde incelendi.

Çifte vatandaş olarak Bulgaristan seçimlerinde oy kullanacak Lüleburgazlıların; pandemi şartlarına uygun bir şekilde oyunu kullanması için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Bulgaristan seçimleri, yapılan hazırlıklar ve kendilerine gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Veli Öner “Bulgaristan Konsolosluğu ile İşbirliği yaparak ve Derneğimizin uygun gördüğü seçim sandık görevlileri tarafından yapılacak seçime oy hakkı olan bütün Bulgaristan vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

Seçimin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için uygun şartları sağlayan ve taleplerimizi uygun görerek yerine getiren Sayın Valimiz Osman Bilgin’e ve Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Salih Yüce’ye teşekkür ederiz.

Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da derneğimize güvenerek seçim organizasyonu görevini veren Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Konsolosluğuna teşekkür ederiz.

Buradan Çifte Vatandaşlarımıza seslenmek istiyoruz. “Sandığa gidelim ve Bulgaristan da yaşayan soydaşlarımızı “Bölünmeden “destekleyelim”  diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek