HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 24 Mart 2021, Çarşamba 17:37 tarihinde eklendi. 963 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan üst üste zaferler

Kırklarelispor, sezonun 30.haftasında karşılaştığı Bayburt İl Özel İdarespor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Kırklarelispor, aldığı galibiyetle üst üste 5.maçını da kazanarak zirveye daha da yaklaştı.
Kırklarelispor’dan üst üste zaferler  

Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle taraftarını mutlu eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, sezonun 30.haftasında 24 Mart 2021 Çarşamba günü Bayburt İl Özel İdarespor’la karşılaştı. Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Süleyman Soyutürk yönetti. Soyutürk’ün yardımcılıklarını ise Erdi Abdulmecit Sayar, Onur Gülter ve Barkın Kara yaptı.

Kırklarelispor sahaya; Alp Tutar, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül, Davut Babur, Emre Keleşoğlu, Serkan Sözmen, Fatih Cerlek, Berkan Burak Turan, Bahadır Taşdelen, Mert Sinan Pekesen, Murat Yılmaz 11’yleçıktı.

Kırklarelispor, karşılaşmanın 19.dakikasında Mert Sinan Pekesen’in golüyle 1-0 öne geçti. 34.dakikada Mustafa Türk attığı golle skora denge getirdi.  Pes etmeyen Kırklarelispor, 41.dakikada bahadır taşdelen’in golüyle yeniden öne geçmeyi başardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda iki takımında ataklarına rağmen başka gol olmayınca Kırklarelispor, sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu. Kırklarelispor, galibiyet serisini 5 maça çıkard.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek