Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 22 Mart 2021, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 2157 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Milli Eğitim’den Bağımız Kopmasın projesi

Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Kırklareli Temsilciliği iş birliği ile yürütülen "Uzaktan da Olsa Lüleburgaz Bağımız Hiç Kopmasın" projesi kapsamında "Kovid-19 ile Başa Çıkma Müdahale Programı" başlatılacak.
Lüleburgaz Milli Eğitim’den Bağımız Kopmasın projesi  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, yazılı açıklamasında ilçedeki okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin salgın hastalık döneminin olumsuz etkileriyle başa çıkmalarına destek sunmak için çalışma başlatıldığını belirtti.

Çalışmanın Yıldız Teknik Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Eryılmaz koordinatörlüğünde 5 psikolojik danışman tarafından hazırlandığını bildiren Erdem, pilot uygulama için bir ilkokul, bir ortaokul, bir lise ve bir özel eğitim okulu seçildiğini ifade etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek