Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Mart 2021, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 2556 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minik çevreciler ödüllerini aldı

Lüleburgaz Akım Koleji’nde 17 Mart 2021 Çarşamba günü Scratch Cup 2021 yarışmasında birinci olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
Minik çevreciler ödüllerini aldı  

Dünyanın Sorunlarına Çözüm Bul” projesinde En İyi Görsel Tasarım kategorisinde 8-10 yaş grubunda birinci olan Lüleburgaz Akım Koleji öğrencileri Zeynep Ece Kaplan, İsmail Emre Aksu ve Çınar Engin ödüllerine kavuştu. Okulun Kurucu Ortakları, öğretmenleri ve velilerin katıldığı ödül töreninde kendilerine verilen kupayı kaldıran öğrenciler mutluluklarını dile getirdi.

QNB Finansbank Habitat Derneği ortaklığında gerçekleştirilen “Minik Eller Kod Yazıyor” projesi kapsamında bu yıl “Dünyanın Sorunlarına Çözüm Bul” teması işlendi.

Akım Koleji İlkokulu öğrencileri Zeynep Ece Kaplan, İsmail Emre Aksu ve Çınar Engin;  Okulun Bilişim Öğretmeni H.Özge Birgün koordinatörlüğünde orman yangını, deniz kirliliği ve çevre tahribatı konularını Türkçe ve İngilizce ses kayıtlarıyla destekleyerek oyun tasarladı. Akım Koleji’nin miniklerinin tasarladığı oyun “En İyi Görsel Tasarım kategorisinde” 8-10 yaş grubunda 654 proje içinden finale kaldı ve online katılımlı yarışmada birinci oldu.

Ödül töreninde öğrencilere kupaları, madalya ve hediye çekleri verildi. Ödüllerini alan öğrenciler çok mutlu olduklarını ifade etti. Ödül töreninde konuşma yapan Okulun Ortaklarından Coşkun Kabil; yarışmaları büyük bir heyecanla takip ettiklerini ve sıkı çalışmanın sonucunda öğrencilerinin emeklerinin karşılığını aldığını söyledi.

Daha sonra konuşan Ortaokul Müdürü Ozan Baykuş; Proje Koordinatörü Özge Birgün’e plaket vererek teşekkür etti. Öğrencilerinin kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Daha sonra öğretmen, öğrenci ve veliler pasta keserek kutlama yaptı.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek