Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Mart 2021, Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi. 1776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yılmaz Canpolat, Lüleburgazspor taraftarıyla buluştu

Lüleburgazspor’a Başkan adaylığını açıklayan Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi ve Futbol Akademisi Sahibi Yılmaz Canpolat, Lüleburgazspor’un Eski Başkanı Şenol Turan’ın düzenlediği kahvaltı etkinliğinde Lüleburgazspor taraftarıyla bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
Yılmaz Canpolat, Lüleburgazspor taraftarıyla buluştu  

Yılmaz Canpolat, düzenlenen etkinlikle kendisini kamuoyuna ve taraftarlara tanıttı. Etkinliğe eski Milli Hakemlerden Binali Kartal ve iş adamları da katıldı. Başkan Adayı Canpolat, taraftarın Lüleburgazspor’un anonim şirketi olup olmayacağı ve şehir dışına çıkartılıp çıkartılmayacağına dair merak ettiklerini cevapladı.

Canpolat; Lüleburgazspor’un bir marka değerinin olduğu, isim değişikliği ve şirketleşmenin söz konusu olmadığını belirtti. Liglerin başlamasına bir aydan kısa zaman kala kendisinin ve ekibinin kongre üyesi yapılmadığı ifade eden Canpolat, Kenan Var’ın aday olmayacağını söylediğini belirtti.

Başkan Adayı Canpolat, Lüleburgazlı bir iş adamının veya başkasının adaylığa talip olması durumunda kendisinin aday olmayacağını ancak başkan ve yönetimin olmamasının Lüleburgazspor’a büyük zarar verdiğini dile getirdi.

Kendisinin spor okulu olduğu için yaşanan sıkıntıları bildiğini söyleyen Canpolat, sponsorları ve ekibiyle bu sorunu ortadan kaldıracaklarını, ilk hedeflerinin 3.Lig olduğunu da sözlerine ekledi.

Lüleburgazspor’da belirsizlik hala sürüyor.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek