33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 12 Mart 2021, Cuma 19:07 tarihinde eklendi. 3094 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO’da Kırklareli’ndeki yatırım imkanları görüşüldü

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Alt Kurulu Yürütme Kurulu Üyeleri; Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Şube Müdürü Gülcan Ayyıldız, Kırklareli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Kırbak, Kırklareli Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Şenol Öztürk, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Zafer Türkoğlu’nu ağırladı.
KTSO’da Kırklareli’ndeki yatırım imkanları görüşüldü  

Ziyarette; KTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Alt Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Ertan Özbek’de yer aldı.

 

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “İlimizdeki yatırım imkanlarıile Mesleki Eğitim’deki ihtiyaçları masaya yatırdık”

 

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Alt Kurulu Yürütme Kurulu Üyeleri odamızı ziyarette bulundular. İlimizdeki yatırım imkanları ve yatırım yapacak firmalar hakkında kendilerine bilgiler verdim. İlimizdeki istihdamın arttırılarak, ekonomimizin artmasında büyük katkısı olan Mesleki Eğitim’deki ihtiyaçların belirlenmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen ziyaretlerinden dolayı kurul üyelerine teşekkür ederim” dedi.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf KTSO

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek