HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 08 Mart 2021, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 510 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEK MASA’NIN İSMİ HALK MASASI OLDU

Lüleburgaz Belediye Meclisinin Mart ayı mutad toplantılarının ikincisi 5 Mart 2021 Cuma günü 18.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) gerçekleşti.
TEK MASA’NIN İSMİ HALK MASASI OLDU  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli başkanlığında toplanan meclis üyeleri, Mart ayı ilk toplantısında ilgili komisyonlara havale edilen 5 maddeyi görüşerek karara bağladı. Belediye meclisi, Tek Masa Hizmet Biriminin isim değişikliği, 2022 Temalı Yılı ve Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun adının parka verilmesi gibi konuları karara bağladı.

Toplantı; Başkan Gerenli’nin Bitlis’te helikopter kazasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilemesiyle başladı. Gerenli; yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduklarını ifade ederek “Halkımızın, ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Belediye meclisi Mart ayı gündeminde yer alan şu konuları görüştü;

1-Komisyon Başkanlarından Oluşan Komisyona havale edilen Yazı İşleri Müdürlüğü’ nün 17.02.2021 tarih 6455 sayılı Tek Masa Birimi İsim Değişikliği konulu yazısının görüşüldü. Tek Masa Hizmet Biriminin ismi “Halk Masası” olarak değiştirildi.

2-İmar Komisyonuna havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ nün 17.02.2021 tarih 6544 sayılı İmar Planı Yapımı konulu yazısının komisyon raporunun görüşülerek “Atık Getirme Merkezi, Ambalaj ayırma Tesisi, Evsel Atık Transfer İstasyonu ve İdari Binalar” için uygulama imar planı hazırlanmasına karar verildi.

3-Komisyon Başkanlarından Oluşan Komisyona ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Tesisler Müdürlüğü’ nün 01.03.2021 tarih 7624 sayılı Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Bütçe İçi İşletme Yönetmeliği konulu yazısının görüşülerek kabul edildi.

4-Komisyon Başkanlarından Oluşan Komisyona havale edilen  Kültür İşleri Müdürlüğü’ nün 01.03.2021 tarih 7171 sayılı 2022 Temalı Yıl konulu yazısının görüşüldü. 2022 yılının temasının belirlenmesi çalışmaları devam ediyor.

Doğan Cüceloğlu’nun adı yaşatılacak

5-İsimlendirme Komisyonuna havale edilen AK Parti Lüleburgaz Belediye meclis Üyesi Ömer AYDIN’ ınSiteler Mahallesi Manolya,Açelya ve Filiz Sokak kesişiminde yapımı devam eden parka Prof.Dr. Doğan Cüceloğlu isminin verilmesi önerisi görüşüldü.

Öneri söz konusu parkın yapım aşamasında olduğu ve zorunlu göçle ilgili anıt yapılması planlandığından reddedildi. Cüceloğlu’nun isminin ilçemizde yapılacak başka bir parka verilmesine karar verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek