Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 08 Mart 2021, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 475 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BUL-GÖÇ’ten Recep Gürkan ve Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ziyaret

Bulgaristan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(BUL-GÖÇ) Lüleburgaz Başkanı Yüksel Mert, Dernek Bşk. Yrd. Seven Öztürk, Lüleburgaz Belediye meclis Üyesi İlhami Zafer Girgin ve Rıdvan Yüce ile birlikte, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.
BUL-GÖÇ’ten Recep Gürkan ve Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ziyaret  

Recep Gürkan ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yüksel Mert” Bugün Edirne ziyaretimiz kapsamında Edirne' nin 'Büyük Gelişim İvmesi' nin mimarı şimdiden efsane Belediye Başkanı olan Rumeli'liHemşehrimiz Recep GÜRKAN hocamızı ziyaret ettik. Engin bilgi ve birikiminden yararlandığımız çok güzel bir sohbet oldu. Daha sonra da açılışından bu yana her yıl ziyaret ettiğimiz ama Pandemi sebebiyle bu yıl ziyaret edemediğimiz Asimilasyon Şehidimiz Türkan Bebek Anıtı'nı ziyaret ettik” dedi.

Kırklareli İnece Belde Belediye başkanı Şahabettin Vardar ve beldedeki Ozan Ağacı ziyaret edildi. Daha sonra Kırkalreli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Yüksel Mert; şöyle konuştu “Bugünkü Ziyaretlerimizin son durağında yakın bir zamanda tekrar Partisinin rozetini takan Kırklareli Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Siyam KESİMOĞLU 'nu ziyaret ettik. Kendisine "Hayırlısı Olsun" dileklerimizi ileterek, Göçmen camiasına verdiği destek dolayısıyla teşekkür ettik. Derneğimizin yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek ;4 Nisan Bulgaristan Parlamento Seçimleri hakkında istişare ettik  ve Derneğimize davet ettik. Başkanımızda camiamızın üyelerine selamlarını ileterek uygun bir zamanda mutlaka ziyaret edeceğini belirtti. Gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla kendisine çok teşekkür ederiz”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek