Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 08 Mart 2021, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu, İstanbul’dan Belediye Başkanlarını ağırladı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İstanbul’un önde gelen belediyelerinden Kadıköy, Şişli ve Sarıyer Belediye Başkanlarını makamında konuk etti.
Kesimoğlu, İstanbul’dan Belediye Başkanlarını ağırladı  

5 Mart 2021 Cuma günü Kırklareli’ne gerçekleştirilen ziyarette,Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Sarıyer Belediye Başkanı İnş.Müh. Şükrü Genç ile birlikte, Kadıköy Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sevnur Yıldırım Doğan, Kadıköy Belediyesi Başkan Danışmanı Dinç Çoban, CHP Kırklareli İl Başkanı AlaaddinGüncer, Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Vahit Balkan ve Kırklareli CHP İl Başkan Yardımcısı Deniz Kılıç ta yer aldılar.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeniden üye olması dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden Şerdil Dara Odabaşı, Muammer Keskin ve Şükrü Genç, Kesimoğlu’nun başarılı çalışmalarının devam etmesini dilediler.

Mehmet Siyam Kesimoğlu, ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı konuklarınaYayla Mahallesi’nde bulunan Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi’ni gezdirmeyi de unutmadı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek