Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 05 Mart 2021, Cuma 16:25 tarihinde eklendi. 1343 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Burada ekmek 75 kuruş

Lüleburgaz’da Celal Özgül isimli fırıncı, ekmeği 75 kuruş fiyata satarak salgın döneminde ekonomik olarak zor durumda olan Lüleburgazlı vatandaşlara destek oldu.
Burada ekmek 75 kuruş  

Gündoğu Mahallesi Kışla Sokak’ta bir iş yerini kiralayarak yüzde 50 indirimli fiyata satan fırıncı Celal Özgül, vatandaşlara destek oluyor. Özgül’ün başlattığı ucuza ekmek kampanyasına diğer fırıncılar da destek olurken askıda ekmek uygulamasını da hayata geçiren Özgül, ihtiyaç sahiplerinin ekmeklerini buradan temin ediyor.

Vatandaşın ekmeğe yarı fiyatına ulaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Özgül; Lüleburgazlı fırıncıların ekmek bağışında bulunduğunu, kendisinin de satışını gerçekleştirdiğini belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek