İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 04 Mart 2021, Perşembe 09:36 tarihinde eklendi. 1756 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dualar Nildem Öğretmen için

Covid-19 sürecinde Lüleburgaz Altıyol’da kurulan ve ihtiyaç sahipleri için yemek ikramında bulunan Biz Bize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz hafta sabah ssatlerinde işine giderken Derman Hastanesi önünde ters yönden gelen bir aracın çarpmasıyla yaralanan ve Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşam savaşı veren 24 yaşındaki Öğretmen Nildem Sarsılmaz için mevlid-i şerif okutup yemek dağıtımında bulundu.
Dualar Nildem Öğretmen için  

Covid-19 sürecinde yaklaşık  4 ay önce Altıyol’da kurulan ve hastalığından dolayı evinden çıkamayan vatandaşların evlerine yemek bırakan dernek üyeleri, vaka sayılarının azalmasıyla mahallede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir süredir yemek dağıtımında bulunuyordu.

Emin Sanpur önderliğinde kurulan dernek, geçtiğimiz hafta ters yönden gelen aracın yaya geçidi üzerinde çarparak yaraladığı Nildem Öğretmen’in hayrına 500 kişilik yemek dağıtımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Emin Sanpur “ Covid-19 sürecinde vaka ve temaslı olanlara her gün 3 çeşit yemek ulaştırmayla başladığımız bu işi 4 aydır aralıksız sürdürüyoruz. Her gün 300-350 aileye ulaştık. Kurduğumuz aş evinde aşçı, aşçı yardımcısı ve paketçimizle evinden çıkamayan vatandaşlarımız için yemek hazırlayıp her gün belirlediğimiz 38 aileye yemek ulaştırdık.

Nakit kabul edilmiyor

Nakit talep etmiyoruz. Sadece yemek yapımında kullandığımız gıda bağışı kabul ediyoruz.

Destekler sürüyor

Lüleburgazlı vatandaşlarımız bu hayır işin duyarsız kalmadı. Çok destek oldular. Her yerden destek alıyoruz. Pandemiden dolayı mevlid yapamayanlara Yasin-i Şerif okuyup onların hayrına yemek dağıtıyoruz.

Nildem Öğretmen için dua ve yemek

Geçen hafta talihsiz bir olay yaşandı. Bizleri derinden etkileyen bir olay oldu.  Değerli Öğretmenimiz Nildem Sarsılmaz, geçirdiği kaza nedeniyle yaşam savaşı veriyor. Kendisinin acilen şifa bulması, tekrar aramıza dönmesi için, öğrencilerine kavuşması için onun hayrına Yasin-i Şerif okuttuk. Kadir Hocamız da Allah’tan şifa isteyip duasını yapacak ve ardından 500 kişiye yemek dağıtacağız. Öğretmenimizin tekrar sağlığına kavuşması için gerekeni yapmaya hazırız.

Ramazan ayına kadar sürecek

Aşevimizde yemek dağıtım hizmetimiz Ramazan ayına kadar sosyal mesafeyi koruyarak devam edecek.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek