Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Mart 2021, Salı 09:36 tarihinde eklendi. 2175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ali Fuat Şeker; “Halkımız tedbirlere uysun dayanacak gücümüz kalmadı”

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, yaptığı açıklamada; “Halkımız tedbirlere harfiyen uysun dayanacak gücümüz kalmadı” dedi
Ali Fuat Şeker; “Halkımız tedbirlere uysun dayanacak gücümüz kalmadı”  

Başkan Ali Fuat Şeker yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri nedeniyle başta Esnaf ve Sanatkarlarımız olmak üzere birçok sektör olumsuz etkilenmiştir.

     Alınan tedbirler kapsamında hizmet sektöründe tamamen veya kısmen kapatılan alanlar Covid-19 hasta sayısının azalmasıyla,bulaşın en asgari seviyeye düşmesiyle kısmen veya tamamen açılacaktır.

Esnaf ve sanatkarlarımızın dayanma gücü kalmamıştır.

     Yapılan desteklere teşekkür ediyoruz ama yeterli değildir.Halkımızın ve tüm esnaf ve sanatkarlarımızın,tüccarlarımızın,fabrikalarımızın salgını önleme tedbirlerini harfiyen yerine getirmesini arzuluyoruz.

     Hijyen,mesafe ve maske kurallarını uygulamada daha titiz davranmalıyız.Çalışanların hasta olduklarında evde kalmalarını teşvik etmeliyiz.Hassas risk grubundaki çalışanların gerekirse evden çalışmasını sağlamalıyız.

     Bu güzel ülke hepimizin , tüm kesimlerin daha duyarlı davranmasıyla normal hayata dönmemiz için Covid-19 belasıyla topyekün mücadele etmeliyiz.Yeni normale geçiş için bizler esnaf ve sanatkar olarak normalleşme süreci adımları kapsamında risk seviyesini en alt seviyeye indirmek için topyekün mücadele ediyoruz.Halkımızında bu mücadelede çok daha ciddi davranmalarını istiyoruz.”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek