Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 01 Mart 2021, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 1478 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli, vaka sayısı en çok artan iller arasında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla korona virüs vaka sayısında en çok artış olan illeri açıkladı. Açıklanan iller arasında Kırklareli de yer aldı.
Kırklareli, vaka sayısı en çok artan iller arasında  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla geçen haftaya göre vaka sayısı 100 bin nüfusta en çok azalan ve artan illeri açıkladı. Kırklareli de vaka sayısının en çok arttığı iller arasında yer aldı.

Vaka sayısının en çok arttığı iller şöyle sıralandı; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat, Bolu, Sakarya, Ardahan, Adıyaman, Tekirdağ ve Kırklareli.

Vaka sayısında azalma görülen iller ise; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük, Hatay, Adana, Nevşehir, Bartın, Iğdır ve Uşak olarak belirlendi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek