HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Mart 2021, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 656 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAL ligi 17 Nisan’da başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamayla Bölgesel Amatör Lig’in(BAL) 17 Nisan 2021 tarihinde başlayacağını söyledi.
BAL ligi 17 Nisan’da başlıyor  

Korona virüs pandemisi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’de müsabakalar uzun zamandır oynanamıyordu. 2020-2021 futbol sezonunda önce Süper Lig ve PTT 1.Lig karşılaşmaları başlamış, ardından 2- ve 3.Lig’ler başlamıştı.

Birçok spor branşında müsabakalar seyircisiz olarak oynatılırken Bölgesel Amatör Lig başlamamıştı. Sporseverler Bölgesel Amatör Lig’in başlayacağı tarihi merak ederken beklenen açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi. Kasapoğlu, Lüleburgazspor’un da mücadele ettiği BAL liginin 17 Nisan’da başlayacağını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bölgesel Amatör Lig” için beklenen gün geldi. BAL müsabakalarının başlama düdüğü 17 Nisan'da çalıyor! Tüm takımlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla, dostlukla geçecek başarılı bir lig diliyorum. Detaylar TFF tarafından açıklanacaktır."

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek