Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 27 Şubat 2021, Cumartesi 15:34 tarihinde eklendi. 2012 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KLÜ Proje ekibinden KTSO’ya ziyaret

Kırklareli Üniversitesi’nde (KLÜ) başlayan “Gıda ihtisas Programı” çalışmaları kapsamında Kırklareli Üniversitesi Proje Ekibi’nden; Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem Ovacı Beji, Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Selin Özder, Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü personeli Onur Şendir ile TÜBİTAK TÜSSİDE Temsilcisi Uzman Araştırmacı Seda Celep, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret etti.
 KLÜ Proje ekibinden KTSO’ya ziyaret  

Ziyaretle ilgili olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Gıda ihtisas Programı çalışmaları kapsamında odamıza yapılan ziyarette, şehrimizin Coğrafi İşaretli Ürünleri; KırklareliBeyazPeyniri, KırklareliMeşeBalı, KırklareliKıvırcıkKuzuEti, KırklareliHardaliyesi ile Ayçiçeği Ürünleri, Bağcılık, Arıcılık gibi sektörlerinde gelişimi, tanınırlığı gibi konu başlıkları ele alındı ve bu kapsamlarda geliştirilen projeler konuşuldu.

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından koordine edilen ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile birlikte eşgüdüm halinde yürütülen ve “Gıda Alanı’nda Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı”nadahil edilen ve proje kapsamında; “Bölgenin sürdürülebilir kalkınması”, “Nitelikli İnsan Kaynağı Yetiştirilmesi”ve “Üretimde ve Pazarlamada Teknolojinin Etkin Kullanımı” konuları konuşuldu.Oldukça verimli geçen toplantı ve nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür ediyoruz.”

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf KTSO

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek