Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 26 Şubat 2021, Cuma 09:40 tarihinde eklendi. 1281 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan Vize ‘de Uzaktan Eğitime 40 Adet Tablet Desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) öncülüğünde başlatılan tablet kampanyası kapsamında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) tarafından 40 adet klavyeli tablet bilgisayar imzalanan protokol ile Vize Kaymakamlığına Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne iletilmek üzere teslim edildi.
LTSO’dan Vize ‘de Uzaktan Eğitime 40 Adet Tablet Desteği  

23 Şubat Çarşamba Günü Saat 11.30’ da Vize Kaymakamlığında Lüleburgaz TSO Meclis Başkanı Aytaç AKSOY, Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ, Meclis Üyesi Cengiz ARDA ile birlikte Vize Kaymakamı Elif Canan TUNCER ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıdvan DÜNDAR katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ ;” Lüleburgaz’da 100 adet klavyeli tablet bilgisayar desteğimizden sonra Vize de olan öğrencilerimizin Pandemi nedeniyle online eğitimde ihtiyaçlarını karşılamak üzere Meclis Başkanımız Aytaç AKSOY’un önerisi ile 20 adet kendisi,10 adet şahsım ve  10 adette Odamız Bütçemizden olmak üzere Vize ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere toplam 40 adet  tabletin  teminini sağlayarak  Vize Kaymakamımıza Milli Eğitim Müdürlüğe iletilmek üzere teslim ettik. Kardeşlerimizin eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek