Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Şubat 2021, Salı 09:36 tarihinde eklendi. 1282 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kil ve matematik sevgiyle yoğuruldu

Kocasinan İlkokulu 4/C sınıfı öğretmeni Emine Özdilek’in matematiği öğrencilerine eğlenceli bir şekilde öğretme amacıyla başlattığı Matematiği Sanatla Öğreniyorum projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında etkinlik webinar ı gerçekleştirdi.
Kil ve matematik sevgiyle yoğuruldu  

Etkinlik kapsamında öğrencilerin konuğu  seramik ve cam eğitmeni sevgili Serpil ÖZCENGİZ ÖZTÜRK oldu. Öğrenciler Serpil Özcengiz Öztürk’ten bilgi alırken matematiği de eğlenceli şekilde öğrendi.

Sokak hayvanları webinarı

Bir başka webinar da ise 4/C sınıfının meraklı minikleri Kırklareli Barosu Hayvan hakları Temsilcisi Avukat İlknur Devrim Kantarcı ve Doğal Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Pınar Çıdar’ın konuk olduğu online yayınla Benimle Paylaşır mısın? –Sokaktaki Can Dostlarımız webinarı gerçekleşti.

Öğrenciler, etkinlikle sokak hayvanlarını daha çok severek, yaşamı onlarla paylaşmayı öğrendiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek