HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Şubat 2021, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1126 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergen İlköğretim Okulu açıldı

Köy okullarının açılması gerektiğini dile getiren Lüleburgazlı çevreci ve aktivist Hakan Dedeoğlu, Vize-Sergen İlköğretim Okulunun açılmasından dolayı mutluluğunu ifade etti.
Sergen İlköğretim Okulu açıldı  

Hakan Dedeoğlu şöyle konuştu; “ Köy okulları açılmalıdır dedik  ve bugün Sergen İlköğretim okulumuz tekrar açıldı. Çok mutluyuz.

"Yüz yüze eğitim ve öğretim" gereği okulun eğitimine tekrar devam etmesinde başta köy muhtarımızdan başlayarak okulda görev yapan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve pek tabii tüm velilerimize gönülden teşekkür ediyorum.Hayırlı, uğurlu olsun.

Bölgemizde yaşanan kış şartlarına rağmen eğitimin devam etmesi halkımız açısından sevindirici olmuştur.. Bu noktada eğitim sürecinin tekrar devam etmesi adına destek veren İldeki karar verici tüm yetkililerimize de teşekkür ederim.

Sergen İlköğretim okulumuz da;

44 ilkokul, 44 ortaokul öğrenci ve toplam 13 personelle hizmet verilmektedir..

Değerli dostlar; Vize İlçemize bağlı Sergen köyümüz oldukça eski ve tarihi bir yerleşim.. Tüm halkımızın öncelikli olarak bu vesileyle köy okullarına destek vermesini diliyorum..

" Mesela taşımalı eğitim, en başta; Köyden kente değil de, planlı olmak kaydıyla kentten köye olsaydı, bugün yaşanan bir çok sorun, ki başta evde kalmak olmak üzere sosyal işlevi zor olan bu hassas sürecin getirdiği bir çok olumsuzluklar yaşanmayabilirdi!." 

Selam ve saygılarımla.”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek