Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 18 Şubat 2021, Perşembe 10:10 tarihinde eklendi. 1239 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geleceğin Yaratıcı Liderleri AKIM Koleji’nde Yetişiyor

Lüleburgaz Akım Koleji öğrencilerinden oluşan İlkokul Kodlama Ekibi’nin projesi,Scratch Cup 2021 yarışmasında Türkiye çapında ilk 5’e girme başarısı gösterdi. Akım Koleji’nin minikleri finalde yarışmaya hak kazandı.
Geleceğin Yaratıcı Liderleri AKIM Koleji’nde Yetişiyor  

Habitat Derneği ve QNB Finansbank ortaklığında gerçekleştirilen Minik Eller Kod Yazıyor projesi kapsamındaScratch Cup 2021 yarışması gerçekleştirildi. Geleceğin yaratıcı liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan yarışmaya katılan Lüleburgaz Akım Kolejiİlkokul Kodlama Ekibi’nin projesi, yüzlerce proje arasından Türkiye'de ilk 5'e girerek, 2 Mart 2021 tarihindeki finale katılmaya hak kazandı.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni H. Özge BİRGÜN’in liderliğinde projede görevli olan öğrenciler Çınar ENGİN, İsmail Emre AKSU, Zeynep Ece KAPLAN, aylar süren çalışmalarının sonucunda yazdıkları kodlarla Dünya'nın sorunlarına çözüm arayan proje ürettiler.

Okuldan yapılan açıklamada öğrencilerin güzel bir ekip oluşturduklarına değinilerek; “Öğrencilerimiz oluşturdukları kodlarla yaşadığı çağa kayıtsız kalmayarak, günümüzün sorunlarına değindiler ve emeklerinin karşılığını almaya çok yaklaştılar. . Proje ekibine liderlik eden Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz H. Özge BİRGÜN ve projede görevli olan öğrencilerimiz Çınar ENGİN, İsmail Emre AKSU, Zeynep Ece KAPLAN'ı kutlar, finalde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek