33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Ocak 2021, Salı 14:34 tarihinde eklendi. 1079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kemancı Ahmet, izleyicileri coşturdu

Lüleburgaz Belediyesi’nin müzisyenlere destek olmak amacıyla başlattığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programının bu haftaki konuğu Kemancı Ahmet ve ekibi oldu. Cuma günü saat 21.00’de yayınlanan program binlerce Lüleburgazlı tarafından takip edilirken Kemancı Ahmet muhteşem sahne performansıyla parmak ısırttı.
Kemancı Ahmet, izleyicileri coşturdu  

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgını süresince faaliyet gösteremeyen ve bu nedenle zor durumda kalan müzisyenlere destek amacıyla başlattığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programının bu haftaki konuğu Kemancı Ahmet lakaplı Ahmet Davul oldu. Birbirinden güzel sahne performansının yer aldığı program izleyicileri ekranlarının başına kilitledi.

Sosyal medyadan canlı yayınlanıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta farklı bir müzisyen grubunu ağırladığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı her Cuma günü saat 21.00’de Lüleburgaz Belediyesi Facebook ve Youtube hesapları üzerinden yayınlanıyor. Programı kaçırmak istemeyen vatandaşlar belediyenin söz konusu sosyal medya adreslerine abone olabilir.

Haber Ertan BAYER  Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek