Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 25 Ocak 2021, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 669 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EVDİZ’de öncelik müşteri memnuniyeti

EVDİZ; müşteri memnuniyeti, kalite ve hizmet ilkeleleri doğrultusunda Lüleburgaz Bercadia AVM’de 3 bin metre karelik alanda hizmet vermeye başladı.
EVDİZ’de öncelik müşteri memnuniyeti  

Türkiye’de 17 mağazayla hizmet veren EVDİZ, 18. mağazası’nı 28 Aralık 2020 tarihinde Lüleburgaz’da hizmet veren Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hizmete sunmuştu. EVDİZ’in 18.mağazası aynı zamanda Türkiye’de alışveriş merkezi içinde yer alan ilk mağazası konumunda bulunuyor.

3 bin metre karelik alana sahip 3 katlı mağazanın 2 bin metrekaresi mobilya mağazası olarak ziyaretçilerini bekliyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu mağazada yenilikçi bakış açısıyla hizmet veriliyor.

Mağazada züccaciye, mobilya, elektronik eşya, beyaz eşya, cep telefonu, televizyon, bilgisayar, ev gereçleri, hobi malzemeleri, spor aletleri gibi birçok ürün bulunuyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışını Lüleburgaz’a taşıyan EVDİZ’in Lüleburgaz Mağaza Müdürü Cem Eldiven; Lüleburgaz mağazası için özel bir çalışma yaptıklarını belirtti. Mağaza Müdürü Cem Eldiven “6 ay öncesinden başladığımız görüşmelerle Lüleburgazlılar için özel bir mağaza hazırladık. EVDİZ, ürün gamıyla, personeli ve müdürüyle, ksıacaası herşeyiyle farklı bir mağaza olmalıydı. Burada kesinlikle görselliği ön planda tuttuk. Mağazamızda her bütçeye uygun ürün grupları bulunuyor.

Müşteri odaklı, kaliteli ve güvenilir ürün ile hizmet politikamız doğrultusunda geniş ürün çeşitliliğimizi göstermek ve üst sınıf ürünleri özel fiyatlarla Lüleburgaz halkına sunmak istiyoruz.

“Ürün çeşitliliğimizi görmelerini istiyoruz”

Müşterilerimizin mağazamızı ziyaret ederek ürün çeşitliliğimizi görmelerini istiyorum. Buradan alışveriş yapmasalar bile ürün çeşitliliğimizi görerek fikir edineceklerini düşünüyorum. Kaliteyi uygun fiyatla sunmak için ürün tedarikçilerimizle uzun süreli anlaşmalar yaptık. Mağazamızda 40 kişi çalışıyor. Personelimizin her birinin yöneticilik deneyimi bulunuyor.

“Kendimizi diri tuttuk”

Bizim hedefimiz çok başka. Çalışanına değer veren bir firmayız. Pandemi sürecinde kendimizi diri tuttuk. Bu süreçte 4 mağaza açıldı. Sürekli yatırım yapıyoruz.” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek