33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 23 Ocak 2021, Cumartesi 12:21 tarihinde eklendi. 812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En iyi örnekler online toplantıda buluşuyor

Stratejik Yönetim/Planlama ve mali disiplin konularında Türkiye’de öncü ve örnek olan 3 belediye online toplantıda buluşuyor.
En iyi örnekler online toplantıda buluşuyor  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kadıköy ve Nilüfer Belediyeleriyle birlikte, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katılacağı zoom toplantısında yer alacak. Toplantıda, Stratejik Planlama doğrultusunda Lüleburgaz Belediyesi, Kadıköy Belediyesi ve Nilüfer Belediyelerinde uygulamalar, hedef odaklı planlı çalışmanın uygulamada belediyenin iş yapma biçimine, kurumsal kapasitesine vb. alanlarda sağladığı faydalar ve kazanımlar konuşulacak. Toplantı Cumartesi günü saat 14.00’te online gerçekleşecek.

Türkiye’nin borçsuz ender belediyelerinden biri olan ve sürdürülebilir politikalarıyla yatırımlarına aralıksız devam eden Lüleburgaz Belediyesi, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katılacağı zoom toplantısında yer alacak.

Rol modellerden biri Lüleburgaz Belediyesi

Uzun yıllardır Stratejik Planla yönetilen kurum olarak birçok başarılı projeyi hayata geçiren ve güçlü mali disipline sahip Lüleburgaz Belediyesi öncü ve örnek olmaya devam ediyor. Stratejik yönetimde oldukça deneyimli ve başarılı olan Lüleburgaz Belediyesi toplantıya katılacak 3 belediyeden biri olacak. Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli katılımcılara Stratejik Planlama doğrultusunda Lüleburgaz Belediyesinin uygulamaları, Stratejik Yönetim/Planlama ile elde edilen kazanımlar gibi konularda deneyimlerini ve görüşlerini aktaracak.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek