Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 23 Ocak 2021, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 718 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karneler online verildi

Lüleburgaz’da 2020-2021 eğitim öğretim döneminin ilk dönemi 22 Ocak 2021 Cuma günü tamamlandı. Öğrenciler, karnelerini Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak aldı.
Karneler online verildi  

Lüleburgaz’da okul öncesi eğitim gören 1959, ilköğretim düzeyinde 13 bin 965, ortaöğretim düzeyinde 7 bin 34 öğrenci olmak üzere toplam 22 bin 958 öğrenci 22 Ocak 2021 Cuma günü karne heyecanı yaşadı.

Okul öncesi eğitim gören öğrenciler, yüz yüze eğitime devam ettikleri için karnelerini öğretmenlerinden alırken, pandemi tedbirleri kapsamında karne töreni düzenlenmedi.

Lüleburgaz’da 1962 öğretmen ise pandemi döneminde uzaktan eğitim yöntemiyle öğrencilerin başarıları için çaba sarfetti.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem; Lüleburgazlı öğrencileri tebrik ederken pandemi döneminde öğrencilerin başarısı için gayret gösteren öğretmen ve velilerine de teşekkür etti.

2020-2021 eğitim-öğretim döneminin ikinci yarısı 15 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle karne dağıtımı gerçekleştirilmediğini belirten Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem “ Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını nedeniyle, okullarımızdaki yüz yüze eğitimlerimiz, Bakanlığımız ve Bilim Kurulunun aldığı kararla 23 Mart 2020 tarihi itibariyle yerini uzaktan eğitime bıraktı. 21 Eylül 2020 tarihi ile büyük bir heyecanla kademeli ve kontrollü olarak sınıflarımızda başladığımız eğitimlerimize maalesef alınan kararlar neticesinde yine uzaktan eğitimle devam ederek, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk yarısını bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz.

Değerli Meslektaşlarım, içinde bulunduğumuz değişim ve dönüşüm sürecinde her koşulda çocuklarımızın yanında olan, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hiç durmadan canla başla çalışan siz meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim adına yapılan her çalışma, devletimizin ve milletimizin kaderini doğrudan ilgilendirmekte ve etkilemektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarınızda da bu şuurda olacağınıza yürekten inanıyorum.

Kıymetli velilerimiz, eğitim ve öğretimdeki hedefimize yürürken, çocuklarımıza ihtiyaç duyacakları istikrarlı ve güvenli okul ortamı sağlamak amacıyla anne-baba, öğretmen ve okul idaresi arasında ortak paylaşıma dayalı yakın ve sıcak bir ilişki kurulmasının gerekliliği kaçınılmazdır. İçinde bulunduğumuz olağanüstü süreçte, eğitimin üç önemli sacayağından biri olan sizler, öğrencilerimize ilginiz, sevginiz ve sabrınızla destek oldunuz.

Sevgili çocuklarımız,  şüphesiz ki bu dönemde okullarınızdan, arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden uzak kalarak, maske-mesafe-temizlik kurallarına olgunlukla uyarak en büyük fedakârlığı sizler yaptınız. Uzaktan eğitim sürecinde sorumluluk bilincinizden ödün vermeyerek derslerinizi evlerinizden özenle takip ettiniz. Öğrenmek ve başarmak için inanarak verdiğiniz mücadele her türlü takdiri hak ediyor. Ara tatil dönemini evlerinizde verimli bir şekilde geçireceğinize inanıyor, sizlerle okullarımızda tekrar buluşacağımız günleri özlemle bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle,  ilçemizin eğitim-öğretim sürecine verdikleri samimi desteklerden dolayı okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek