HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Ocak 2021, Perşembe 15:56 tarihinde eklendi. 974 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bizim Kızanlar’da sahne Kemancı Ahmet’in

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler Programı’nın bu haftaki konuğu muhteşem sahne performansıyla göz dolduran Kemancı Ahmet ve ekibi olacak. Program Cuma günü saat 21.00’de Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook sayfalarından canlı olarak yayınlanacak.
Bizim Kızanlar’da sahne Kemancı Ahmet’in  

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgını süresince faaliyet gösteremeyen ve bu nedenle zor durumda kalan müzisyenlere destek amacıyla başlattığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programının bu haftaki konuğu Kemancı Ahmet lakaplı Ahmet Davul olacak. Birbirinden güzel sahne performansının yer alacağı program Cuma akşamı ekranlardan izleyicilerle buluşacak.

Youtube ve Facebook’tan canlı yayın

Cuma akşamı saat 9’da başlayacak programda Kemancı Ahmet ve ekibi birbirinden güzel müzikleri seslendirecek. Program Lüleburgaz Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Vatandaşlar programları kaçırmamak için Lüleburgaz Belediyesi Facebook ve Youtube sayfalarına abone olabilir.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek