Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 20 Ocak 2021, Çarşamba 09:07 tarihinde eklendi. 1437 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya için İHRAÇ iddiası

CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın CHP’den ihraç edildiği iddia edildi.
Özgür Kaya için İHRAÇ iddiası  

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı bilgilendirmede; “Özgür Kaya ile ilgili olarak CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan CHP Kırklareli İl Başkanlığı’na disipline verilmesi istemi ile ilgili sevk gelmişti. Biz de iddiaları ciddi bulup CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu’na sevk ettik. İl Disiplin Kurulu ne karar verdi bilmiyoruz. Karar bana henüz tebliğ edilmedi” dedi.

CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tarkan Çakır’da yaptığı açıklamada; “Disiplin Kurulu Kararı oy birliği ile alındı. Karar hakkında açıklama yapmak doğru olmaz. Karar bu hafta hem kişiye hem de İl Başkanlığı’na tebliğ edilecek.  Hakkında karar alınan kişinin itiraz hakkı da var” dedi.

Bilindiği gibi CHP’de 2015 ve 2017 yıllında İlçe Başkanlığı’nı kazanan Özgür Kaya’nın ; “Lüleburgaz İnönü Mahallesi Muhtarı Emre Erbaş, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Can Muntaş, Yıldız Mahallesi Muhtarı Ümit Öztürk,  CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Oğuz Kaan Kozar ve CHP Lüleburgaz eski Yöneticileri’nden Murat Başaran’ın olduğu bir yemek muhabbetinde CHP Lüleburgaz kadın kolları hakkında olumsuz konuşmalar yaptığı iddia edilmişti.  Bu iddiada masada bulunan 5 kişinin şahit olduğu dile getirilirken masada bulunan CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Oğuz Kaan Kozar, Yıldız Mahallesi Muhtarı Ümit Öztürk ve CHP Lüleburgaz eski Belediye Meclis Üyesi Murat Başaran’ın “İçki sofrasında  disiplin gerektirecek bir konuşma olmadı” diyerek şahitlik yapmamıştı.

Özgür Kaya’nın disipline verilmesi Lüleburgaz Kurtuluş Mahallesi Muhtarı  Can Muntaş ile oğlu Lüleburgaz Belediyesi’ne işe girme müracaatında bulunan İnönü Mahallesi Muhtarı Emre Erbaş’ın şahitliği ile olmuştu.

Şimdi gözler Özgür Kaya’ya verilen cezanın tam olarak ne olduğuna ve Özgür Kaya’nın buna itiraz edip etmeyeceğine çevrildi.

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek